Camping de Meulebarg

Kampeerplaats

Tent, Caravan of Camper

 

Vooral voor de kampeerder is er veel veranderd.

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe toiletgebouw, deze is voor de meivakantie klaar voor gebruik. Uteraard zijn er tot die tijd wel sanitaire voorzieningen. In het nieuwe verwarmde gebouw zijn 5 toiletten, 6 douches, 2 wascabines, 3 afwasplaatsen en een kinderruimte met babybadje en douchebak, in deze ruimte is ook de gelegenheid voor mensen, die wat extra ruimte nodig hebben door rollator ed, om te douchen. Ook is er nu ook een fietsenstalling met laadtpunten.

Wij hebben nu op ons nieuwe licht glooiende terrein 40 kampeerplaatsen. Dit terrein is rustig gelegen met een vrij uitzicht op oa de molen. De plaatsen hebben een eigen tegelplateau voor voortent of luifel. Dus mooi vlak en schoon. Ook tent en vouwwagen worden op dit plateau en het gedeelte erachter geplaatst. U heeft uw eigen servicezuil met 10 Amp elektra- water- en rioolaansluiting (tot juni/juli betaald u niet extra voor de 10 Amp). Vanaf juni/juli heeft u standaard een 6 Amp aansluiting met de mogelijkheid die te verhogen naar 10 of 16 Amp.

Gebruik van plasticfolie is niet toegestaan. Wij proberen de grasmat in een goede conditie te houden!

Het is niet toegestaan op uw kampeerplaats te parkeren. Auto,s mogen uitsluitend op de kampeervelden om de caravan te halen of te brengen. Op ons terrein zijn op verschillende plaatsen parkeerplaatsen gerealiseerd.

Op het terrein staan tussen de velden heggen, ook waar looppaadjes zijn is er voor de privacy een heg geplaatst. Ook is er op het gehele terrein solarverlichting aanwezig. Op alle velden staat een picknicktafel. Dit nieuwe terrein heeft ook een eigen sanitairgebouw.

Voor campers hebben wij camperplaatsen. 

Deze winter zijn wij voor campers nog niet geopend. Deze winter moet er nog teveel aangepast (oa een nieuw toiletgebouw)worden. Ook worden er nog extra camperplaatsen gerealiseerd.

Met ingang van dit seizoen zijn wij lid van de SVR

Honden zijn op onze camping toegestaan. Maar dienen op het gehele terrein aangelijnd te zijn. Zijn dienen geen (geluids)overlast te veroorzaken.

Aankomst is mogelijk vanaf 13.30 uur  -   vertrek uiterlijk 11.30 uur.           Wilt u eerder komen?   Of later vertrekken?             Overleg dan even met ons. Als dit mogelijk is qua planning rekenen wij daar een half dagtarief voor.

Voor gezinnen hebben wij de actie dat u niet voor meer dan 6 personen van het eigen gezin betaald.

 

Daarnaast is er een veilig gelegen speeltuin aanwezig met een volleybalveld en een voetbalveldje. Voor op het terein zijn tafeltennistafels aanwezig. In de vakantieweken is er een recreatieteam, zij organiseren elke dag voor de basisschooljeugd maar ook de oudere komen aan hun trekken met oa dropping. 

 

Trekkershut

Goed geïsoleerde 4-persoons trekkershut. Deze houten hut is voorzien van 2 stapelbedden, een royale overkapping met picknicktafel, een eigen parkeerplaats en is vlakbij het toiletgebouw gelegen. Er is een keuken met 4-pits gasfornuis en een koudwateraansluiting, servies, pannen en bestek.

(U wordt wel verzocht uw eigen slaapzak/dekbed mee te nemen)

Molenweg 46
Elspeet, Gelderland
t. (0577) 491 351
info@meulebarg.nl

‘De Meulebarg’ op
Google Maps »

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio