Camping de Meulebarg

Kampeerplaats

Tent, Caravan Vouwwagen of Camper

 

Aanbieding:

Vooral voor de kampeerder is er met het nieuwe terrein en toiletgebouw veel verbeterd. Ook hier is het nieuwe glasvezel WIFI aangelegd.

Reserveren kunt u online op Home.  Voor een verblijf van 1 maand of langer kunt u een specifieke plaats reserveren. Voor kortere verblijven kunt wel een voorkeur aangeven. Voor vragen kunt u ook altijd mailen of bellen.

Voor de echtparen is er rust en ruimte gekomen, geen auto's op de velden. In de vakantieperiodes plannen we echtparen zoveel mogelijk op het Vossenveld, Op de Hertewei en de Dassenburcht staan dan de hoofdzakelijk gezinnen. Op de Dassenburcht zullen ook enkele speeltoestelletjes geplaatst worden.

Het verwarmde toiletgebouw is nu 2 seizoenen met veel complimenten gebruikt. Aan de buitenzijde zijn hier 3 toiletten en 1 urinoir. In dit gebouw zijn 2 afdelingen met elk 3 douches, 1 wascabines en 1 toilet. Ook 3 afwasplaatsen met prachtig uitzicht op de molen. En een kinderruimte met babybadje en douchebak, in deze ruimte is ook de gelegenheid voor mensen, die wat extra ruimte nodig hebben door rollator ed, om te douchen. Douchen gaat door gebruik van 20 ct. munten. Bij dit gebouw is ook de fietsenstalling met laadpunten en uitstort van het chemisch toilet.

Wij hebben nu op ons nieuwe licht glooiende terrein 40 kampeerplaatsen. Dit terrein is rustig gelegen met een vrij uitzicht op oa de molen. De Comfortplaatsen hebben een eigen tegelplateau voor voortent of luifel. Dus mooi vlak en schoon. U heeft uw eigen servicezuil met standaard 6 Amp elektra- water- en rioolaansluiting. De elektra kunt u eventueel verhogen naar 10 of 16 Amp. Hier mag max 1 bijzettentje bij. We hebben nu ook grasplaatsen deze zijn ideaal voor tent en vouwwagen zijn iets groter. Deze zijn voorzien van een eigen elektra aansluiting van 6 Amp. en hebben een centraal water- en rioolpunt Hier mogen max 2 bijzettentjes bij.

Voor campers hebben wij camperplaatsen.

Voor de wandelaars en fietsers die bij ons willen overnachtenis er een trekkershut beschikbaar en een trekkersveld als u liever in uw tentje slaapt.

Gebruik van plasticfolie of worteldoek is niet toegestaan. Wij proberen de grasmat in een goede conditie te houden! 

Het is niet toegestaan op uw kampeerplaats te parkeren. Auto,s mogen uitsluitend op de kampeervelden om de caravan te halen of te brengen. Op ons terrein zijn op verschillende plaatsen parkeerplaatsen gerealiseerd.

Op het terrein staan tussen de velden heggen, ook waar looppaadjes zijn is er voor de privacy een heg geplaatst. Op het gehele terrein solarverlichting aanwezig, elk veld heeft een eigen picknicktafel. 

Honden zijn op onze camping toegestaan. Maar dienen op het gehele terrein aangelijnd te zijn. Zij dienen geen (geluids)overlast te veroorzaken.

Aankomst is mogelijk vanaf 13.30 uur  -   vertrek uiterlijk 11.30 uur.           Wilt u eerder komen?   Of later vertrekken?             Overleg dan even met ons. Als dit mogelijk is qua planning rekenen wij daar een half dagtarief voor.

Voor gezinnen hebben wij de actie dat u niet voor meer dan 6 personen van het eigen huisgezin betaald. 

 

Daarnaast is er een veilig gelegen speeltuin aanwezig met een volleybalveld en een voetbalveldje. Voor op het terein zijn tafeltennistafels aanwezig. In de vakantieweken is er een recreatieteam, zij organiseren elke dag voor de basisschooljeugd maar ook de oudere komen aan hun trekken met oa dropping. 

 

Trekkershut

Goed geïsoleerde 4-persoons trekkershut. Deze houten hut is voorzien van 2 stapelbedden, een royale overkapping met picknicktafel en is vlakbij het toiletgebouw gelegen. Er is een keuken met 4-pits gasfornuis en een koudwateraansluiting, servies, pannen en bestek en koffiezetapparaat.

(U wordt wel verzocht uw eigen slaapzak/dekbed/kussen mee te nemen)

Molenweg 46
Elspeet, Gelderland
t. (0577) 491 351
info@meulebarg.nl

‘De Meulebarg’ op
Google Maps »

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio