Camping de Meulebarg

Accommodaties

Sanitair

Op onze nieuwe terrein is afgelopen jaar een nieuw verwarmd toiletgebouw gebouwd. Hier zijn aan de buitenzijde een uitstort voor het chemisch toilet en 3 toiletten en een urnoir aanwezig. Binnen zijn er 2 afdelingen met elk 3 douches, 1 wascabine en 1 toilet. Verder een kinderruimte met douchebak en babybad en een douche die gebruikt kan worden door mensen die wat extra ruimte nodig hebben door oa een rollator. En natuurlijk het afwasgedeelte met prachtig uitzicht over het veld naar de molen. Ook is er nu een fietsenstalling met laadpunten.

 

Wasserette

Het toiletgebouw, op het oude terrein, wordt dit seizoen omgeouwd tot wasserette. Tot die tijd is er voor de slagboom een wasserette met 2 wasmachines, 1 droger, losse centrifuge en een strijkplank. Muntjes ( € 3,00) voor de wasmachine en droger zijn bij de receptie te koop.

 

‘De Deel’ en overige recreatie

In schoolvakanties is ‘De Deel’ geopend. Hier kunt u gezellig zitten. Bij ‘De Deel’ kunt u ook kaarten, ijs, patat en snacks kopen. Buiten deze periode kunt u zich melden bij het woonhuis, ook voor vragen of opmerkingen kunt u hier altijd terecht. Wij verkopen het Reformatorisch Dagblad en er is een bibliotheek met boeken/tijdschriften voor jong en oud.

In de mei/zomer/herfstvakantie is er een recreatieteam aanwezig. Deze doen activiteiten van maangdag t/m vrijdag. Dit zijn in hoofdzaak activiteiten voor de basisschooljeugd maar ook voor de oudere jeugd zijn er activiteiten,
zoals iedere week een dropping.

Buiten de vakantieperiodes is "De Deel" te huur voor bijvoorbeeld uw verjaardag, deze wordt verhuurd zonder catering.

Molenweg 46
Elspeet, Gelderland
t. (0577) 491 351
info@meulebarg.nl

‘De Meulebarg’ op
Google Maps »

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio