Camping de Meulebarg

Accommodaties

Sanitair

Op onze nieuwe terrein is een sanitairuit geplaats. Hier zijn 3 toiletten en 1 urinoir aanwezig. Er zijn hier 2 douches, 1 voor dames en 1 voor de heren, met aan beide zijden 2 wastafels. In de douches komen muntautomaten te hangen voor 20ct munten. Wij zullen ook zorgen dat wij deze altijd voorradig hebben. Ook is er afwasgelegenheid met een overkapping.

Het toiletgebouw, op het oude terrein, bestaat uit een afgescheiden kinderruimte met een babybadje en 2 diepe douchebakken, allemaal op hoogte en voorzien van een aankleedgedeelte. Er is 1 douchebak in een afsluitbare cabine.
De douches zijn voorzien van een SEP-systeem, dit houdt in dat u betaald zolang u water gebruikt.
Dames- en herenruimten zijn gescheiden. Aan beide zijden zijn douches en toiletten aanwezig. Aan de dameszijde is ook een wascabine met warm water. Dit toiletgebouw is alleen in de schoolvakanties en indien nodig geopend.

‘De Deel’ en overige recreatie

In schoolvakanties is ‘De Deel’ geopend. Hier kunt u gezellig zitten. Bij ‘De Deel’ kunt u ook kaarten, ijs, patat en snacks kopen. Buiten deze periode kunt u zich melden bij het woonhuis, ook voor vragen of opmerkingen kunt u hier altijd terecht. Wij verkopen het Reformatorisch Dagblad en er is een bibliotheek met boeken/tijdschriften voor jong en oud.

In de mei/zomer/herfstvakantie is er een recreatieteam aanwezig. Deze doen activiteiten van maangdag t/m vrijdag. Dit zijn in hoofdzaak activiteiten voor de basisschooljeugd maar ook voor de oudere jeugd zijn er activiteiten,
zoals iedere week een dropping.

Molenweg 46
Elspeet, Gelderland
t. (0577) 491 351
info@meulebarg.nl

‘De Meulebarg’ op
Google Maps »

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio